La vida que ens hem perdut

LA VIDA QUE ENS HEM PERDUT - CURS D'AUTOREALITZACIÓ

La millor oportunitat que tindràs per posar un punt i apart en la teva vida. 

Moltes de les ferides de la vida no cicatritzen bé perquè les cosim amb punts suspensius, i encara que ens costi acceptar-ho passem els dies esperant que tot canviï mentre nosaltres continuem fent el mateix. Aquest curs és l’espai ideal per a respondre «perquès» i preguntar els «com». Viuràs una experiència transformadora que et permetrà agafar les regnes de la teva vida, i el curs quedarà reflectit en la teva història com el motor que et va ajudar a prendre les decisions que et van portar a la teva llibertat.

Aquest curs no està enfocat a que marxis amb les pulsacions a tota pastilla pensant que la teva vida serà meravellosa. Dilluns al matí tindràs els mateixos problemes que tenies dissabte, però una cosa important haurà girat: El teu nivell de consciència. No hi crec en tancar gent un cap de setmana i xerrar pels colzes convencent-los de que tot depèn d’ells i que han de practicar la llei de l’atracció. La vida no és com un vol, la vida és com es dona, i el millor que pots fer com a ésser és preparar-te per viure la realitat sigui quina sigui. En el que si que hi crec és en el treball interior, en que invertir en tu i entendre com funciones i perquè et passa el que et passa i sents el que sents és el que fa que la teva vida sigui millor. Hi crec en la felicitat com a conseqüència d’aquest treball, no com a objectiu.

Regalar-te aquest treball d’introspecció suposa emportar-te una llavor de valor incalculable; el jardí a on es sembra és dins teu, i la teva responsabilitat serà trobar les estones per anar regant-la perquè creixi i es mostri amb tot el seu esplendor.

LA VIDA QUE ENS HEM PERDUT és un punt de partida cap a un camí que ja no te marxa enrere. L’anàlisi impactant que es fa sobre com viu la vida la majoria de gent serà motor suficient per propulsar-te cap a una evolució necessària per viure en calma i plenitud, i inevitable pel simple fet de la reflexió.

Informació del curs

IDIOMA: Aquesta edició s’impartirà en català

PLACES: Disponibles 10 de 15

DATES: 1 i 2 de juny de 2024

LLOC: Sala Meet&Go c/Caballero 72 Barcelona (A 5 minuts caminant de l’Estació de Sants).

DURADA: Dissabte d’11 a 14h i de 15.30 a 18.30h / Diumenge d’11 a 14h

PREU: 95€  

PROPERA EDICIÓ: A concretar

CLICA LA IMATGE PER A MÉS INFO