_MG_4689

SOBRE MI

El meu nom és Nacho Chaparro i soc un despertador de consciències.

Gaudeixo orientant a les persones perquè despertin del somni profund al qual ens indueix el dia a dia i que ens aparta del present i del nostre fons natural d’amor, intel·ligència i energia.

Perquè ? Perquè jo vaig estar adormit, molt adormit. Tant que, quan em va tocar estar despert perquè la vida em va posar a prova, vaig fracassar per falta de práctica i em vaig trobar de cara amb el suïcidi. Jo vaig tenir sort i segueixo aquí, però moltes persones no ho aconsegueixen i abandonen aquest món per una única causa comuna : La falta de coneixement sobre un mateix.

L’única veritat absoluta que he descobert en aquest camí del despertar és que la qualitat de la teva vida depèn de la qualitat dels teus pensaments. La meva experiència em diu que la vida no és com un vol, la vida és com es dóna. I si esperes que tot el que ve vagi al teu favor, estàs sota condemna de sofriment per a tota la vida. Et confirmo que és possible donar-li sentit a la teva existència i sobretot viure des de la calma i l’agraïment. Si jo ho he aconseguit, tu podràs fer-ho!

No tinc més experiència que la viscuda, no sóc psicòleg ni estic llicenciat en res. A part d’alguns diplomes acadèmics, el major títol que ostento és el de gaudir del mi i de la vida en plenitud.

Solament soc un viatger de la vida que ha trobat certes muntanyes en el seu camí que han costat de pujar, però al final he après que contra més amunt puges, més boniques són les vistes.

La vida és al·lucinant.

I al·lucinant és el poc que la valorem.

Ningú salta, ningú somriu, ningú vibra pel simple fet d’estar viu.

Ningú aprecia que “és”, i “ser” és el major regal, un miracle malgastat a base de sofriment.

Passem la nostra vida perseguint somnis que ens donin la felicitat, i correm com a bojos darrere d’ells per a arribar a un futur que dilueixi els nostres problemes del present.

La meva proposta és l’autorealització. No has de canviar res, només comprendre. Comprendre com funciones i entendre perquè et sents com et sents davant el que la vida et porta. Comprendre que tot sofriment emocional és fruit d’un potencial no desplegat. I tu tens aquest potencial. Ho ets. L’autorealització és l’espai ideal per a desenvolupar-lo i aniquilar així les influències de l’exterior.

Observa’t, accepta’t, mostra’t. Deixa que t’ajudi a buidar la teva motxilla, i amb menys pes, veuràs com tot es calma i gaudeixes del camí, en comptes de convertir la teva vida en una persecució sense sentit.

Si et ve de gust comprovar-ho, aquí tens la meva mà per a acompanyar-te.

T’animes?