sawabonaimatgeoficial

SAWABONA

CURS ON-LINE D'AUTOREALITZACIÓ

Un treball individual de 6 sessions, amb el nostre continu suport.
Objectius: Desplegar el teu potencial i aniquilar el sofriment.

SAWABONA és el curs ideal per a créixer al teu ritme sense horaris ni desplaçaments. Des de qualsevol lloc podràs realitzar les sessions en el moment que desitgis tenint l’opció de parar i tornar quan vulguis. Consta de 6 video-sessions que inclouen, cadascuna, la informació específica amb gravacions i explicacions d’en Nacho, alternada amb exercicis, audios, vídeos i meditacions. En tot moment podràs consultar-nos i comentar via email. Sawabona arriba en 3 etapes, de 2, 3 i 1 sessió, molt diferenciades entre si.. Al final de cadascuna d’elles, tindràs una videotrucada de 30 minuts en línia directa amb en Nacho per a valorar el treball realitzat.
En la primera ens dediquem de ple i únicament a entendre com funcionem. Descobrim al personatge (ego) i el seu funcionament i adquirim eines per a contrarestar el seu poder. Adquirir coneixements sobre els seus objectius ens aportarà calma i ens permetrà entendre perquè reaccionem de determinades maneres davant els estímuls que ens arriben. Només la primera sessió ja suposarà un canvi important en el nostre dia a dia. L’etapa completa és un avanç radical sobre la base de la possibilitat de viure des de la calma i en plenitud.
La segona etapa la dediquem a actualitzar i equilibrar els nostres 3 centres, l’energètic, l’emocional i l’intel·lectual. És un treball bàsic i necessari per a poder alliberar-nos del passat i triar molt bé allò que volem que ens acompanyi a partir d’ara. Som intel·ligència, amor i energia i obtindrem eines per a usar-los adequadament. És el moment més dur del curs però alhora el més gratificant. Tocarà buidar la motxilla, tancar cercles, aprendre a agrair en comptes de queixar-nos i començar a dir no. Aprendrem a traçar la nostra línia de vida des de les idees pròpies, a usar bé les energies, i a estimar des de l’apreciació i no des de l’interès.
En la tercera i última etapa del curs començarem a desplegar el nostre potencial en benefici del nostre propòsit de vida. El nostre nivell de consciència haurà evolucionat des de l’inici del curs i podrem veure des d’una altra òptica temes com la identificació amb el nostre cos físic o com la mort i pèrdua de éssers estimats perquè no sigui un pes en la nostra vida. A partir d’aquesta última etapa, els passos que donem no estaran condicionats i aniran per fi tots en la mateixa direcció.
SAWABONA no és un curs en el qual s’aprovi o se suspengui, tan sols és un starter al teu despertar. Una base potent i de garanties per a poder afrontar tot el que la vida et porti. No és un títol perquè la teva vida sigui un camí pla, si no un vehicle capaç de portar-te pels camins més difícils.
Imagina per un moment que res del que fessin els altres t’afectés negativament. Que cap decisió externa pogués alterar el teu estat d’ànim. Que descarreguessis la motxilla de tots els remordiments i ressentiments del passat. Que fessis de l’agraïment el teu estil de vida i abandonessis per sempre la queixa. Doncs és possible si entens SAWABONA com una oportunitat que et dones perquè la part de vida que et queda sigui la bona. No importa com sigui el teu històric !! A SAWABONA aprendràs a gaudir de tu i el teu entorn amb il·lusió i consciència.

 
LES CONSEQÜÈNCIES:

Diferenciarem l’egoisme de l’amor propi.
Canviarem la por per la confiança.
Convertirem els problemes en oportunitats.
Preferirem les experiències al material.
Passarem del sofriment a la calma.
Abandonarem la queixa per a submergir-nos en l’agraïment.

 

DISPONIBLE A PARTIR DE
GENER DE 2021

VERSIONS
EN CATALÀ I EN CASTELLÀ

Te'l regales?

Opinions dels nostres Sawa's

Gràcies Nacho. El curs que vaig fer amb tu em va despertar. Ara camino i gaudeixo del camí.
Amb tu he vist que la felicitat està en nosaltres mateixos.

Anna

(SAWA)

Em van parlar d’en Nacho. En aquell moment estava molt perduda. I va funcionar. És una persona que ajuda amb les seves experiències viscudes a trobar el significat de la vida, a saber valer-te per tu mateixa amb les eines que ell et dona. És un curs meravellós que tothom pot gaudir, i us asseguro que si t'impliques se li treu molt profit. En Nacho és per a mi un ésser que ensenyant als altres el que sap, els omple la seva ànima i et contagia.

Yolanda

(SAWA)

Que bonica és la paraula despertar i encara més el seu sentit.

Gràcies Nacho per la teva petjada, per fer-me veure que dins de 24 hores hi ha moltes coses que no percebem, per fer-nos veure que vivim en el passat i en el futur mentre el nostre present s'escapa com a sorra del desert entre les nostres mans.
Com tu dius, la vida és al·lucinant!
Aquest curs ha estat com la primera pedra, però almenys ara ja se que es pot estar desperta i que val molt la pena. Que és una labor diària, que és posar peces en un puzle sense cantonades, però també se que la meva preocupació desapareixerà si creixo al costat de gent com tu.

Gràcies per acompanyar-me, per donar-me eines, per retornar-me al meu JO essència, i com no per descobrir al meu personatge! Gaudiré de cada segon que em queda sabent que tots som únics i màgics. Estic preparada per a mantenir-me desperta!

Laia

(SAWA)