Vintage pocket watch on golden sand beach during sunrise or sunset in summer, Time concept

LA VIDA QUE ENS HEM PERDUT

CURS D'AUTOREALITZACIÓ

La millor oportunitat que tindràs per posar un punt i apart en la teva vida. 

Moltes de les ferides de la vida no cicatritzen bé perquè les cosim amb punts suspensius, i encara que ens costi acceptar-ho passem els dies esperant que tot canviï mentre nosaltres continuem fent el mateix. Aquest curs és l’espai ideal per a respondre “perquès” i preguntar els “com”. Viuràs una experiència transformadora que et permetrà agafar les regnes de la teva vida, i el curs quedarà reflectit en la teva història com el motor que et va ajudar a prendre les decisions que et van portar a la teva llibertat.

Aquest curs no està enfocat a que marxis amb les pulsacions a tota pastilla pensant que la teva vida serà meravellosa. Dilluns al matí tindràs els mateixos problemes que tenies dissabte, però una cosa important haurà girat: El teu nivell de consciència. No hi crec en tancar gent un cap de setmana i xerrar pels colzes convencent-los de que tot depèn d’ells i que han de practicar la llei de l’atracció. La vida no és com un vol, la vida és com es dona, i el millor que pots fer com a ésser és preparar-te per viure la realitat sigui quina sigui. En el que si que hi crec és en el treball interior, en que invertir en tu i entendre com funciones i perquè et passa el que et passa i sents el que sents és el que fa que la teva vida sigui millor. Hi crec en la felicitat com a conseqüència d’aquest treball, no com a objectiu.

Regalar-te aquest treball d’introspecció suposa emportar-te una llavor de valor incalculable; el jardí a on es sembra és dins teu, i la teva responsabilitat serà trobar les estones per anar regant-la perquè creixi i es mostri amb tot el seu esplendor.

LA VIDA QUE ENS HEM PERDUT és un punt de partida cap a un camí que ja no te marxa enrere. L’anàlisi impactant que es fa sobre com viu la vida la majoria de gent serà motor suficient per propulsar-te cap a una evolució necessària per viure en calma i plenitud, i inevitable pel simple fet de la reflexió.

CLICA LA IMATGE SUPERIOR PER A MÉS INFO

Idioma: Aquesta edició s’impartirà en català.
Places disponibles: 9/15.
Data i lloc: 6 i 7 de maig del 2023 / Sala Meet&Go c/Caballero 72 Barcelona (A 5 minuts caminant de l’Estació de Sants).
Durada: Dissabte d’11 a 14h i de 15.30 a 18.30h / Diumenge d’11 a 14h
Preu: 195€
Propera edició: Març 2024

Te'l regales?